Meddelelse vedrørende skærpet Corona-situation

I Appia Klinikken ser vi med stor alvor på den skærpede situation omkring Corona-smitte i Danmark. Derfor imødekommer vi naturligvis de strammede restriktioner som blev annonceret af myndighederne 5. januar.

I praksis betyder det at alle samtaler, både hvad angår udrednings- og behandlingsforløb, gøres virtuelle fra den 6. januar. I noget omfang betyder det, at vi må aflyse de udredningstest som ikke kan gennemføres virtuelt. I de tilfælde det må ske, vil vi at tilrettelægge udredningsforløbet på den måde at alt som kan gennemføres virtuelt prioriteres, mens vi afventer udviklingen af Corona-situationen. Du eller din primære kontaktperson vil få direkte besked om hvilke konsekvenser situationen har for dig.

Hvis du er i tvivl eller på nogen måde er usikker på situationen, opfordrer vi dig til at kontakte klinikken pr. mail eller pr. telefon. Telefontiden er af samme grund udvidet til 9.00 – 12.30.

Det er vigtigt med hensyn til at vi kan komme i kontakt med dig, at vi har den korrekte information med hensyn til telefonnummer og e-mail. Sidstnævnte anvender vi også, når vi sender dig et link til din virtuelle samtale med vores læge eller psykolog via Microsoft Teams. Til din information, så behøver du ikke at downloade noget på forhånd for at anvende Teams, men tilgår samtalen via det link du får tilsendt.