Corona tiltag på Appia Klinikken

Grundet Regeringens og Region Hovedstadens intensiverede indsats for at bremse COVID-19-smitte i Hovedstadsområdet indføres der skærpede Corona tiltag på Appia Klinikken.

Brug mundbind

Alle besøgende på klinikken skal nu bruge mundbind alle steder indendørs. Hvis du er klient på klinikken, må du gerne tage det af under din konsultation, men du skal beholde de på når du færdes på fællesområder.

Undtagelser:

  • Mundbind er valgfrit for børn under 12 år
  • Mundbindet skal fjernes, hvis du får svære gener og ubehag, som fx vejrtrækningsbesvær eller kvælningsfornemmelser.
  • Mundbind kan fjernes, hvis man har brug for at spise, drikke eller indtage medicin.

Hold afstand og brug håndsprit

Det er vigtigt at holde 1 meters afstand alle steder, hvor det er muligt. Mundbind er et supplement til kravet om at bruge mundbind.

Venteområdet på klinikken er opdelt i tre områder og der henstilles til at klienter og ledsagere fordeles på de tre områder for at forhindre krydssmitte.

Brug håndsprit, når du ankommer, og når du forlader hospitalet.

Begrænset besøg på klinikken

Appia Klinikken vil afholde samtaler online i videst muligt omfang. Om en samtale kan afholdes virtuelt afhænger af besøgets art og et konkret lægefagligt skøn om samtalen kan afholdes virtuelt med tilstrækkelig effekt for klienten.

For at undgå smittespredning må vores klienter i øjeblikket kun ledsages af én fast pårørende.

Ingen adgang, hvis du har symptomer

Gå IKKE ind på klinikken, hvis du føler dig syg – og fx har ondt i halsen, muskelsmerter, tør hoste og feber. Du skal have været uden symptomer i 48 timer.

Husk at melde afbud i god tid, hvis du ikke kan komme til din aftale på klinikken. Så kan vi give din tid til en anden der venter – og du kan få en ny tid uden at skulle vente for længe.