Medicin og recepter over sommeren

Bestil din medicin snarest muligt, så du er sikker på at have medicin over sommeren, når vi holder lukket. Mie Bonde har ikke flere tider til recepter inden hun går på ferie, så hvis du er patient hos hende, skal du sende dine fornyelser til Maria Pico Almsgaard, via klient portalen, som vil sørge for at en læge lægger de nødvendige recepter ud.

Alle recepter (uanset hvilken behandler du går hos) skal senest være bestilt 5. juli, hvis vi skal nå at udskrive dem.

Hvis du skal bestille medicin, skal du logge ind på vores klient portal og oprette en receptfornyelse. Hvis medicinen du skal bruge ikke ligger derinde, skal du oprette en e-konsultation og selv skrive hvilken medicin du har brug for at få fornyet. Så lægger vi medicinen op til dig hurtigst muligt, oftest inden for et døgn, på hverdage.

Vi modtager ikke medicinbestillinger pr. telefon eller mail. Alle recepter skal fornys i vores klient portal

 

Ferielukket

Ved behov for akut psykiatrisk hjælp i ferien den 6. juli-27. juli, henviser vi til vagtlægen eller psykiatrisk skadestue. Ved pludseligt behov for støttende samtaler, kan man forsøge at kontakte Psykiatrifondens Rådgivningstjeneste.

 

 

Tider hos Mie Bonde

Mie har først ledige tider i august. Hvis du vil booke en tid i august eller senere, kan du skrive en e-konsultation via klient portalen, eller ringe herind i telefontiden og booke en tid hos Sabina eller Annika.

 

Tider hos Maria Almsgaard

Maria har i skrivende stund enkelte ledige tider i Søborg, inden sommerferien. Og ledige tider til hurtig opstart af forløb, i Viborg. Hvis du vil booke en tid, kan du skrive en e-konsultation via klient portalen, eller ringe herind i telefontiden og booke en tid hos Sabina eller Annika.

 

Tider hos Jesper Carlsen

Jesper har ledige tider i juni og første halvdel af juli.  Hvis du vil booke en tid, kan du skrive en e-konsultation via klient portalen, eller ringe herind i telefontiden og booke en tid hos Sabina eller Annika.

 

Tider hos Lone Kelkjær

Lone har i skrivende stund enkelte ledige tider i Søborg, inden sommerferien. Hun har også ledige tider i Viborg, i starten af juli. Hvis du vil booke en tid, kan du skrive en e-konsultation via klient portalen, eller ringe herind i telefontiden og booke en tid hos Sabina eller Annika.

 

Tider hos Louise Hyldborg

Louise har i skrivende stund enkelte ledige tider inden sommerferien. Hvis du vil booke en tid, kan du skrive en e-konsultation via klient portalen, eller ringe herind i telefontiden og booke en tid hos Sabina eller Annika.