Velkommen til Appia Klinikken
Børne- og ungdomspsykiatrisk speciallægeklinik

Appia Klinikken er en børne- og ungdomspsykiatrisk speciallægeklinik, der udreder og behandler børn, unge, unge voksne og voksne med komplekse psykiske lidelser og belastningsreaktioner, herunder misbrug.

Vi har nøje udvalgt navnet Appia efter Via Appia – som var den første vej i rom – også kaldet ”vejenes dronning”- en parallel vi ofte drager til det betydningsfulde arbejde – Mie Bonde har med vores klienter. Vi arbejder hårdt for at kunne bidrage til, at børn, unge, unge voksne og voksne trives med og guides til at håndtere de udforinger, den enkelte måtte have i livet.

Vi er en klinik, der vægter den personlige udredning og behandling, under trygge og hjemlige rammer, hvorfor vi har til huse i en ældre villa. Vores mål er er at klienter og pårørende – skal føle sig hjemme og afslappede, når de kommer hos os.

Appia Klinikken er stiftet af børne- og ungdomspsykiater Mie Bonde og Administrations- og økonomiansvarlig Tanja Thomassen.

Vi byder alle klienter og samarbejdspartnere velkomne.

Medarbejderne

Hos Appia Klinikken

Mie Bonde

Børne- og ungdomspsykiater

Mie Bonde er uddannet som speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri i 2008. Mie Bonde har mange års klinisk erfaring bl.a. gennem ansættelse ved stofrådgivningen, samt ved ansættelser i private speciallægeklinikker. Mie Bonde arbejder med unge, unge voksne og voksne med komplekse psykiske lidelser og belastningsreaktioner - herunder misbrug.

Læs mere om Mie Bonde

Tanja Thomassen

Administrations- og økonomiansvarlig

Tanja Thomassen uddannet som lægesekretær i 2003 - og har 14 års erfaring fra sundhedsvæsenet. Tanja er kompetent inden for patientservice, administration og økonomi. Det vil være Tanja, du koordinerer tider med i telefonen, og Tanja der besvarer dine mails. Har du spørgsmål til administrationen, bookingen eller økonomi generelt skal du blot ringe eller skrive.

Læs mere om Tanja Thomassen